Aiyana Health and Fitness

Wat uw motivatie, leeftijd of niveau ook is, in ons centrum werken gezondheidsspecialisten en coaches samen die u, na een eerste beoordeling en een vrijblijvend gesprek, een programma op maat aanbieden dat aangepast is aan uw eigen behoeften.

Ons centrum bestaat uit een multidisciplinair team dat tot taak heeft u te begeleiden in een evolutief proces op het lichamelijke en gezondheid vlak. "De aanpak van ons centrum is holistisch, dat wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met u in uw geheel. Het is dus essentieel dat u ons op de hoogte breng van u gezondheidsgeschiedenis en dergelijke zodat wij u een voltalige programma kunnen aanbieden. Ons doel is hier ook om gewoonten verbeteren en enkele vermijden zodat deze zo weinig mogelijk uw leven zouden kunnen beinvloeden.

Ja, je zult gewicht verliezen. Ja, je zult je figuur vormen. Ja, je zult toon winnen.

Uit mijn ervaring zouden we andere prioriteinten moeten stellen. Verdikken of vermageren zijn altijd doelen geweest voor elk onderons, hier bent u onze prioriteit. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons team. Wij zullen een luisterende oor zijn en al uw vragen beantwoorden. Dit eerste bezoek is gratis en vrijblijvend.

nl_BENL

We're Hiring (fr/nl/en)