Aiyana Health and Fitness

Aiyana's korte geschiedenis

Zoals elk verhaal heeft Aiyana een begin: dat van een jonge vrouw die een vechter is, dynamisch, geëngageerd op vele fronten en klaar om de financiële wereld aan te pakken. Met veel hard werken en weinig tijd klimt deze jonge vrouw de ladder op en, door zichzelf te negeren, oogst zij lof bij haar meerderen. Terwijl haar ego gevuld was met lof, was haar lichaam ontdaan van zijn energie. Tot op een dag, toen een vriend, gepassioneerd door de Amerindiaanse cultuur, hem het verhaal vertelde van een jonge vrouw met de poëtische naam Aiyana of "eeuwige bloem". Die avond klikte er iets en besefte zij dat de bloem die zij was, onverbiddelijk aan het verwelken was: zij besloot het heft in eigen handen te nemen door zich op sport te storten.

Op weg naar de nabijgelegen fitnesszaal ondervond zij al snel de voordelen van deze nieuwe praktijk, maar zij begreep ook al snel de grenzen ervan en dat deze hectische race een betekenis moest hebben. Haar nieuwsgierigheid was gewekt, haar leven veranderde en wat slechts een hobby had moeten zijn, werd een echte passie. Zij volgde niet alleen een opleiding tot sportcoach, maar verdiepte zich op grond van haar eigen ervaring in alles wat met welzijn te maken had. Ze ontdekte dat het lichaam meer was dan een machine van vlees en botten. Dat het nodig was om iemands gezondheid terug te winnen. Zo begon haar zoektocht en zij stelde zich open voor de diëtetiek, voor de verschillende disciplines en praktijken die de algemene toestand verbeteren. Zij begreep dat wij "Eén" zijn, dat het een illusie is onszelf in vakjes op te delen en dat alles van elkaar afhankelijk is. Lichaam en geest nemen deel aan hetzelfde project als Aiyana: de eeuwigheid strelen.

Met haar nieuwe energie en betekenis raakt deze jonge vrouw ervan overtuigd dat zij haar ervaring moet delen en wat zij heeft ontvangen aan anderen moet doorgeven.

Het verhaal van deze jonge vrouw zou u kunnen zijn die deze regels leest. Maar in dit geval ben ik het die al jaren dagelijks advies geef en degenen begeleid die besloten hebben de eeuwige bloem die in hen sluimert, te voeden. Zo is Aiyana ontstaan.

En aangezien Aiyana's credo dat van een holistische aanpak is, vormen wij allen een multidisciplinair team dat met passie uw algemene ontwikkeling volgt.

nl_BENL

We're Hiring (fr/nl/en)