Aiyana Health and Fitness

AIYANA FITNESS

AND HEALTH

Dank u

Namens het Aiyana team willen wij u bedanken voor de tijd die u zult spenderen om ons te leren kennen en onze site te bezoeken.

– Ianja & Yassmine

Herwin je innerlijke energie

Ja, je zult gewicht verliezen. Ja, je zult je figuur vormen. Ja, je zult toon winnen.

Aiyana Center is meer dan een gezondheidscentrum.

We bieden een volledige en juiste ondersteuning. Geest en lichaam zijn hier niet uit elkaar te trekken. De mens staat hier centraal, we houden rekening mee met verschillende elementen zowel voor fysiek-, emotioneel-,, sociaal - en spirituele behoeften. Wij geloven in bio-individualiteit met unieke behoeften die evolueren doorheen het leven. Iedereen zal ziekte of letsel op zijn eigen manier ervaren en de weg naar genezing zal afhangen van leeftijd, geslacht, cultuur en erfgoed.

Aiyana uw holistisch wellness centrum in Brussel

ONZE DIENSTEN

Aiyana Centrum is een soort van begeleidende centrum, u wordt hier niet alleen gelaten. U kan met verschillende vragen aankomen, de bedoeling is om u door onze verschillende professionals te laten begeleiden en u hierbij te kunnen ondersteunen.

ONS CONCEPT

Er wordt hier niet enkel naar het fysieke aspect gekeken maar naar het volledigheid van de mens. De mens is een evenwicht tussen verschillende componenten waarmee wij hier rekening mee houden. Onze centrum is een holistische centrum en iedereen is hier welkom!

ONS TEAM

Ons multidisciplinair team van gediplomeerde coaches, voedingsdeskundigen, kinesitherapeuten en life coaches zal op een geïntegreerde manier werken om zich aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Uw gezondheid, uw
grootste bezit

Klaar om je kracht te ontdekken?
Aiyana heet u welkom.

nl_BENL

We're Hiring (fr/nl/en)